Kolposkopija

Kolposkopija je diagnostična metoda in traja manj kot deset minut. Preiskava je skorajda neboleča.

Omogoča nam natančen pregled zunanjega spolovila, nožnice in materničnega vratu z namenom odkrivanja znakov bolezni. Kolposkopijo običajno svetujemo v primeru nenormalnega PAP brisa ali različnih bolezni zunanjega spolovila, kot je sklerozantni lihen.

Med pregledom

Med posegom lahko opravimo citološki (Papanicolau – PAP) bris ali pa odvzamemo vzorec tkiva, ki ga pošljemo na histopatološko preiskavo (biopsija). Oba posega lahko izvedemo brez lokalne anestezije.

Preiskava lahko povzroči občutke tesnobe ali nelagodja, zato se bomo pred pregledom z vami pogovorili. Na podlagi pogovora in razlage postopka boste vedeli, kaj lahko pričakujete in se boste zato počutili bolj udobno.

Cenik

70
  • Cena preiskave je 70 €. Če se med preiskavo ugotovi, da so potrebne dodatne storitve, se bomo o tem pogovorili. Cene dodatnih storitev so objavljene v ceniku.
Kaj pravijo naše stranke

Mnenja naših pacientk

Vsak izmed nas si na svojstven način interpretira diagnozo "rak ". Zaradi vaše odzivnosti, dostopnosti, strokovnosti, skrbnosti in veliko mero prijaznosti, lahko z nasmehom rečem " je mimo in je vse ok ". Dr.Cokan, Iskrena hvala, naj vas takšna praksa spremlja skozi vso življenjsko delo.
Ines Poštrak
Ines Poštrak
Za dr. Cokan Andreja sem se odločila povsem po naključju, saj sem ostala brez osebnega ginekologa. Že prvi stisk roke me je prepričal, da je to to... Je izvrsten ginekolog in vrhunski ultrazvočist, zato ga priporočam vsem. Njegova natančnost in strokovnost sta še posebej pomirjujoči in dobrodošli. Poleg tega pa je nadvse topla ter prijetna oseba, saj se potrudi pri vsakem pregledu posebej.

Dr. Cokan ostanite še naprej tako izjemna oseba na strokovnem in osebnem nivoju!
Iva Grah
Iva Grah
Po opravljenem ginekološkem ultrazvoku in ugotovitvi diagnoze, sem se obrnila na Dr. Andreja Cokana iz UKC Maribor, ki mi je na zelo empatičen in predvsem enostaven način povedal kako bo potekalo nadaljne zdravljenje. Je zelo dostopen in strokoven, kar je v teh norih časih izrednega pomena, da imaš občutek, da si je nekdo pripravljen vzeti čas zate. Iz moje strani so zanj same pozitivne besede. Bi ga priporočila vsem, ki se soočajo z kakršnimikoli ginekološkimi težavami. Z lepimi pozdravi, hvaležna pacientka Krajnc Štefanija.
Mateja
Naslov

Cankarjeva ulica 6d
(prostori Ginekomed Forum/Ginekomed Forum Clinic).
2000 Maribor