Ginekološko svetovanje
in storitve v Mariboru

Ponujamo strokovne preglede, jasne nasvete in celostno oskrbo. Naše storitve ustrezajo potrebam in pričakovanjem pacientk v sodobnem času. Smo odzivni in dostopni.

Ultrasonography
Andrej Cokan
Zakaj nas izbrati?

asist. dr. Andrej Cokan, dr. med. specialist ginekologije in porodništva

Naša želja in namen sta nuditi kakovostno obravnavo ženskam z ginekološkimi težavami, ki ustreza sodobnim standardom in zahtevam. Sodelujemo z drugimi strokovnjaki na področju ginekologije in porodništva ter drugih strok, da vam zagotovimo hitro in učinkovito oskrbo in zdravljenje.

Specializacijo iz ginekologije in porodništva sem pričel opravljati leta 2013 v UKC Maribor in jo leta 2018 zaključil z odliko. 

Od takrat sem zaposlen kot specialist ginekologije in porodništva v UKC Maribor na Oddelku za ginekološko onkologijo in onkologijo dojk.

Dodatno sem se izobraževal na tečajih v tujini, in sicer iz ginekološkega ultrazvoka in onkološke kirurgije.

Leta 2010 sem diplomiral na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in se nato pod okriljem Odseka za tropsko medicino udeležil prostovoljne humanitarne odprave v vasi Majiwa v Keniji. Leta 2011 sem opravil pripravništvo v UKC Ljubljana in se nato zaposlil kot sobni zdravnik na Kliničnem oddelku za abdominalno kirurgijo UKC Ljubljana. Od 2013 sem zaposlen v UKC Maribor in od 2018 kot specialist na Oddelku za ginekološko onkologijo in onkologijo dojk. Kot asistent delujem na MF Maribor in kot predavatelj na Fakulteti za zdravstvene vede Maribor. Za raziskovalno delo v času študija sem prejel Prešernovo fakultetno priznanje. Leta 2022 sem doktoriral na Medicinski fakulteti v Mariboru. Moje področje raziskav so ginekološki raki in predrakave spremembe na rodilih. V mednarodnem prostoru sem bil aktiven kot član slovenske sekcije specializantov v okviru EBCOG (angl. European Board and College of Obstetrics and Gynaecology). Trenutno sem aktivni član ENYGO (angl. European Network of Young Gynae Oncologists) in ESGO (angl. European Society of Gynaecological Oncology).

Storitve

Vse ginekološke storitve na enem mestu

Ginekološki-pregled

Ginekološki pregled

Ginekološki pregled je pregled rodil in spolovila.

Colposcopy

Kolposkopija

Kolposkopija je diagnostična metoda in traja manj kot deset minut. Preiskava je skorajda neboleča.

Ultrasonography

Ginekološki ultrazvok

Z uporabo ginekološkega ultrazvoka si lahko ogledamo ginekološke organe in druge organe v bližini. 

Kaj pravijo naše stranke

Mnenja naših pacientk

Vsak izmed nas si na svojstven način interpretira diagnozo "rak ". Zaradi vaše odzivnosti, dostopnosti, strokovnosti, skrbnosti in veliko mero prijaznosti, lahko z nasmehom rečem " je mimo in je vse ok ". Dr.Cokan, Iskrena hvala, naj vas takšna praksa spremlja skozi vso življenjsko delo.
Ines Poštrak
Ines Poštrak
Za dr. Cokan Andreja sem se odločila povsem po naključju, saj sem ostala brez osebnega ginekologa. Že prvi stisk roke me je prepričal, da je to to... Je izvrsten ginekolog in vrhunski ultrazvočist, zato ga priporočam vsem. Njegova natančnost in strokovnost sta še posebej pomirjujoči in dobrodošli. Poleg tega pa je nadvse topla ter prijetna oseba, saj se potrudi pri vsakem pregledu posebej.

Dr. Cokan ostanite še naprej tako izjemna oseba na strokovnem in osebnem nivoju!
Iva Grah
Iva Grah
Po opravljenem ginekološkem ultrazvoku in ugotovitvi diagnoze, sem se obrnila na Dr. Andreja Cokana iz UKC Maribor, ki mi je na zelo empatičen in predvsem enostaven način povedal kako bo potekalo nadaljne zdravljenje. Je zelo dostopen in strokoven, kar je v teh norih časih izrednega pomena, da imaš občutek, da si je nekdo pripravljen vzeti čas zate. Iz moje strani so zanj same pozitivne besede. Bi ga priporočila vsem, ki se soočajo z kakršnimikoli ginekološkimi težavami. Z lepimi pozdravi, hvaležna pacientka.
Štefanija Krajnc
Naslov

Cankarjeva ulica 6d
(prostori Ginekomed Forum/Ginekomed Forum Clinic).
2000 Maribor